04 Ağustos 2026
Altın 6248.13
BIST 13687.93
Dolar 47.5424
Euro 54.8042
Sterlin 63.6656
Ankara 33°C

Edirne'de Kavşaklarda Meydana Gelen Kazalara 'Radarlı Çözüm'

Edirne'de Kavşaklarda Meydana Gelen Kazalara 'Radarlı Çözüm'
Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, kavşaklarda meydana gelen kazalara 'radarlı' çözüm buldu.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, kavşaklarda meydana gelen kazalara 'radarlı' çözüm buldu.
Eski E-5 karayolu olarak bilinen Atatürk Bulvarı üzerindeki kavşaklarda artan kazalara çözüm olarak Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, radar uygulaması başlattı. Sürücülerin daha dikkatli ve yavaş gitmesini hedefleyen uygulama ile kazaların azaltılması amaçlanıyor. Uygulama kapsamında aşırı hız nedeniyle radara giren sürücülere trafik cezası kesiliyor.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Alpay Erdem, ildeki trafik kazalarının neredeyse üçte birinin kavşaklarda meydana geldiğine dikkat çekti. Kazaların önlenmesi için kavşaklarda hız uygulamasını artırdıklarını belirten Erdem, kavşaklara giren sürücülerin hızını azaltmalarının kanuni bir zorunluluk olduğunu kaydetti. Erdem, ayrıca sürücülerin kavşaklarda dönüş kurallarına mutlak surette uymaları gerektiğini ifade etti.
CİHAN

Edirne'de kavşaklarda meydana gelen kazalara 'radarlı çözüm'

Edirne'de kavşaklarda meydana gelen kazalara 'radarlı çözüm'

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir