06 Kasım 2026
Altın 6540.36
BIST 11258.69
Dolar 50.152
Euro 56.1546
Sterlin 66.9603
Ankara 8°C

Edirne'de Seyir Halindeki Aracın Üstüne Ağaç Düştü: 2 Yaralı

Edirne'de Seyir Halindeki Aracın Üstüne Ağaç Düştü: 2 Yaralı
Edirne merkeze bağlı Karaağaç Mahallesi'ne doğru seyir halindeki bir aracın üstüne ağaç devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Olay

Olay saat 13:30 sıralarında şehir merkezi ile Karaağaç Mahallesi arasındaki Lozan Caddesi üzerinde meydana geldi.

Son zamanlardaki yağışlarla birlikte ağırlaşan gövdesini taşıyamayan ağaç kökünden söküldü. Gövdesi çürümüş ağaç o sırada yoldan geçen Cenk Erkuş'un kullandığı 22 EE 822 plakalı kamyonetin üzerine düştü.

Meriç Köprüsü yaklaşık 100 metre geçtikten sonra yaşanan kaza sonucunda kamyonet hurda döndü. Aracın içerisindeki sürücü Erkuş ile yanında bulunan bir kişi yaralandı. Trafik ve sağlık ekiplerinin olay yerine varmasıyla birlikte yaralılar araçtan çıkarıldı.

Kimliği belirlenemeyen yaralı şahıslar ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken hurdaya dönen araç çekici ile yol üzerinden alındı.

Edirne'nin en önemli doğal mekanlarından biri olan ve insanların sürekli üzerinde yürüyüş yaptığı yol üzerinde, ağacın devrildiği sırada kimsenin geçmemesi olası bir can kaybını önledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir