21 Ağustos 2026
Altın 7092.52
BIST 14529.83
Dolar 48.0641
Euro 56.1778
Sterlin 65.6147
Ankara 35°C

Edremit'te Emekli Bir Kişi Maddi Sıkıntı Nedeniyle İntihar Etti!

Edremit'te Emekli Bir Kişi Maddi Sıkıntı Nedeniyle İntihar Etti!
Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesinde Türk Telekom'dan emekli olduğu öğrenilen bir kişi, otel odasına yaşamına son verdi.

Akçay'daki Sedir Otel'de müşteri olarak kalan Türk Telekom'dan emekli 4 çocuk babası Mustafa Akdemir (47) ilaç içerek intihar etti. Akdemir'in öğle saatlerinde takım elbiselerini giydikten sonra otelden dışarı çıkıp dolaştığı, ardından otele gelip kendisini odasına kapattığı öğrenildi. Akdemir, akşam da dışarı çıkmaması üzerine şüphelenen otel görevlileri tarafından odasında dizüstü çökmüş vaziyette bulundu. Olay yerine çağrılan polis ve adli tıp doktoru, Mustafa Akdemir'in aşırı doz ilaç alarak hayatına son verdiğini belirledi.

Akdemir'in ölmeden önce yakınlarına 4 mektup bıraktığı ortaya çıktı. Mektuplarda, "Piyasaya olan borçlarımı ödeyin, öldükten sonra cesedim üzerinde otopsi yapılmasın" yazdığı kaydedildi. Mustafa Akdemir'in cesedi cumhuriyet savcısının incelemesinden sonra otel odasından alınarak cenaze arabasıyla Edremit Devlet Hastanesi morguna getirildi. Akdemir'in kesin ölüm sebebinin belirlenmesi cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir