1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Egiad: Hükümet İnatla Değil Hoşgörürü İle Konuyu Değerlendirmeli
Egiad: Hükümet İnatla Değil Hoşgörürü İle Konuyu Değerlendirmeli

Egiad: Hükümet İnatla Değil Hoşgörürü İle Konuyu Değerlendirmeli

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya, "Taksim Gezi Parkı’nın yıkılmasını barışcıl gösterilerle protesto eden halka polis, kontrolsüz ve orantısız bir biçimde güç kullanarak müdahale etti.

A+A-

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya, "Taksim Gezi Parkı’nın yıkılmasını barışcıl gösterilerle protesto eden halka polis, kontrolsüz ve orantısız bir biçimde güç kullanarak müdahale etti." dedi.

    Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Kaya, “Hoşgörü ve demokrasi çerçevesinde yaklaşarak kolayca yönetilebilecek bu süreç ne yazık ki polisin ve İçişleri Bakanı'nın olaylara toplum psikolojisini, strateji ve taktik anlayış gözetmeden yaklaşması nedeniyle tüm ülkeye yayılan kitlesel bir eylem dalgasına dönüşmüştür. Hükümetin bu krizi doğru yönetemediğini düşünüyoruz. Demokratik yollardan seçilen hükümetimizin her düşünceden vatandaşının düşünce ve yaşam tarzına saygı duymasını ve hassasiyetle yaklaşmasını bekliyoruz. Toplumun haklı olarak direndiği konular inatla değil bir hoşgörü fırsatı olarak değerlendirilmelidir.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.