06 Ağustos 2026
Altın 6537.36
BIST 13703.13
Dolar 47.57
Euro 55.1077
Sterlin 64.2201
Ankara 21°C

Egsiad'tan Üyelerine Seminer

Egsiad'tan Üyelerine Seminer
Eskişehir Girişimci Sanayici ve İşadamları Derneği (EGSİAD), üyelerine yönelik bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor.

Eskişehir Girişimci Sanayici ve İşadamları Derneği (EGSİAD), üyelerine yönelik bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. EGSİAD Yapı Komisyonu, “İnşaatlarda Katma Değer Vergisi(KDV) Oranları ve İş güvenliği' konusunda bilgilendirildi.


EGSİAD Yapı Komisyonu Başkanı Mehmet Akman, düzenlenen seminerin yapı sektörünü ilgilendiren gelişmelerle ilgili önemli bir seminer olduğunu söyledi. EGSİAD olarak üye işadamlarının faaliyet gösterdikleri sektörle alakalı her gelişmeyi takip ettiklerini belirten Akman, seminere katılan iş adamlarına teşekkür etti.

Mali Müşavir Ahmet Telli ise, inşaatlarda değişiklik yapılan KDV oranları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. İnşaatlarda uygulanan KDV oranlarında değişikliğe gidildiğini söyleyen Telli, düzenlemenin detayları hakkında EGSİAD üyelerini bilgilendirdi. Daha sonra, iş güvenliği uzmanı Oğuzhan Aydoğdu, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hakkında bir sunum gerçekleştirdi.
CİHAN

EGSİAD'tan üyelerine seminer

EGSİAD'tan üyelerine seminer

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir