1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Eksen Derneği Kursiyerleri Sergi Açtı
Eksen Derneği Kursiyerleri Sergi Açtı

Eksen Derneği Kursiyerleri Sergi Açtı

Merkezi Buca'da bulunan Eksen Girişimci Kadınlar Derneği 2010/2011 eğitim-öğretim yılını, ev dekorasyonu, ahşap boyama kursiyerlerinin birbirinden güz...

A+A-

Merkezi Buca'da bulunan Eksen Girişimci Kadınlar Derneği 2010/2011 eğitim-öğretim yılını, ev dekorasyonu, ahşap boyama kursiyerlerinin birbirinden güzel el yapımı eserlerini sergileyerek tamamladı. Aralarında milletvekillerinin de bulunduğu çok sayıda davetlinin katıldığı serginin açılışında ürünlerden yüzde 10'u satışa sunuldu. Geri kalanların ise çeyizlik olarak ayrıldığı belirtildi.

Dernek Başkanı, Feyza Tülay Düzenli, ev dekorasyonu, ahşap boyama dışında, diksiyon, İngilizce, bilgisayar, anne-çocuk eğitimi gibi devam eden kursların yanı sıra yeni eğitim döneminde de ebru, rölyef ve pastacılık kursu gibi yeni kurslar açacaklarını bildirdi. Düzenli, desteğe muhtaç öğrencilere burs vermenin derneğin en önemsediği amaçlardan biri olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

“Bunun yanısıra dernekte her hafta kadınlara eğitim, sağlık, psikoloji gibi farklı birçok alanda bilinçlendirmek amacıyla, uzman konukların seminer verdiği, kahvaltılı eğitim programları tertipledik." dedi.

Başkan Düzenli, Eksen Girişimci Kadınlar Derneği'nin yeni dönemde kurslara paralel girişimci ruha sahip kadınları da bir araya getirerek, konuşmacı olarak davet edilecek başarılı iş kadınları ve kurum yetkililerinin bilgi ve tecrübelerinden faydalandırma amaçlı seminerler verdireceklerini açıkladı.

10 ila 250 TL'den satışa sunulan eserlerin satışı sırasında sergide eserleri bulunan kursiyerler mutluluklarını gizlemedi. Bu sırada İzmir Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Tekelioğlu, nadide eserlerden 3-4 tane satın alıp, "Buraya hanımla gelmek vardı. O çok daha fazlasını beğenirdi." dedi.

Bu arada serginin açılışına Buca Milli Eğitim Müdürü Recep Yanık, Buca Halk Eğitim Müdürü Recai Dere, İzmir Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Tekelioğlu, AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, AK Parti İzmir milletvekili adayı Tülin Bozkurt Hazar, AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Said, AK Parti İzmir Milletvekili adayı Maksut Karaosman, AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Solmaz, Buca müftülük temsilcileri, Kosova Rumeli Derneği Başkanı Şerafettin Yüksel ve Gönülver Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Meliha Levend dikkat çeken isimlerdi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.