16 Aralık 2025
Altın 5886.719
BIST 11319.3
Dolar 42.7086
Euro 50.3049
Sterlin 57.4043
Ankara 8°C

Elazığ Belediyespor 9 Oyuncu İle Yollarını Ayırdı

Elazığ Belediyespor 9 Oyuncu İle Yollarını Ayırdı
Elazığ Belediyespor’da 2. devre için Antalya Kemer’de 15 gündür devam eden kamp dönemi tamamlandı.

Elazığ Belediyespor’da 2. devre için Antalya Kemer’de 15 gündür devam eden kamp dönemi tamamlandı. Kadroda revizyon yapan mavi - siyahlılarda Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Güllü, 9 oyuncu ile yolları ayırdıklarını belirtti.

İlk yarıda yaşanan sıkıntıların giderilmesi adına devre arası kampının en iyi şekilde değerlendirilmeye çalışıldığını ifade eden Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Güllü, Teknik Direktör Hasan Vezir ile yapılan görüşmelerin ardından takımdan gönderilmesine karar verilen isimlerin belirlendiğini kaydetti.

Cihan Özer, Cüneyt Öztürk, Oğuz Budak, Mert Can, Volkan Beker, Salih Yurt, Tolga ve Göksel ile Güven’e teşekkür eden Başkan Güllü giden oyuncu sayısının 9 olduğunu söyledi.

Devre arasında transfer görüşmelerinin halen devam ettiğini ve şu ana kadar takıma 6 yeni oyuncu kazandırıldığını ifade eden Başkan Güllü, uygun şartların oluşması halinde transferin son gününe kadar da yeni transferlerin olabileceğini kaydet.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir