1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Elazığ'da 'Uzun İnce Bir Yol' Fotoğraf Sergisi Açıldı
Elazığda Uzun İnce Bir Yol Fotoğraf Sergisi Açıldı

Elazığ'da 'Uzun İnce Bir Yol' Fotoğraf Sergisi Açıldı

Fotoğraf Sanatçısı Alaattin Polat tarafından hazırlanan “Uzun İnce Bir Yol” adlı fotoğraf sergisi açıldı.

A+A-

Fotoğraf Sanatçısı Alaattin Polat tarafından hazırlanan “Uzun İnce Bir Yol” adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi'ndeki serginin açılışına Vali Yardımcısı Ercan Çiçek, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı M. Ali Sabaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı.

Sergide yer alan fotoğraflar hakkında bilgi veren Fotoğraf Sanatçısı Alaattin Polat, kendisinin de bir Karayolları çalışanı olduğunu belirterek, Cumhuriyet'in kuruluşundan bu yana içerisinde Elazığ bölgesinde yapılan çalışmaların da yer aldığı yol yapım fotoğrafları ile tarihi Harput ve Elazığ fotoğraflarını sergide bir araya getirdiğini söyledi.

Vali Yardımcısı Ercan Çiçek ise Sanatçı Alaattin Polat’ın Karayolları Müdürlüğü'nün bir çalışanı olduğunu ifade ederek, özellikle kara yollarının ülkeyi sarmaya başladığı dönemde çekilen yol yapım çalışmaları ile Elazığ’ın tarihi ile ilgili fotoğrafların birlikte sergilendiği bu sergiyi açtığı için Polat’ı kutladığını belirtti.

Serginin açılışını yapan Vali Yardımcısı Ercan Çiçek, Alaattin Polat’a bir plaket takdim etti ve sergiyi gezerek fotoğraflar hakkında bilgi aldı.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.