18 Ocak 2026
Altın 6374.59
BIST 12433.5
Dolar 43.2723
Euro 50.1923
Sterlin 57.7994
Ankara -2°C

Elazığ'daki depremde hayatını kaybeden anne ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Elazığ'daki depremde hayatını kaybeden anne ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı
Elazığ'daki depremde Sürsürü Mahallesi'nde yıkılan binada hayatını kaybeden Tansel ile Ömer Elidar'ın cenazesi Maden ilçesine bağlı Kızıltepe köyünde toprağa verildi.

Elazığ'daki depremde hayatını kaybeden anne Tansel (40) ile oğlu Ömer Elidar'ın (12) cenazesi toprağa verildi.

Elazığ merkez Sürsürü Mahallesi'nde yıkılan binada hayatını kaybeden anne ve oğlunun cenazesi Maden ilçesine bağlı Kızıltepe köyüne getirildi.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, Maden Kaymakamı Refik Özsoy'un da katıldığı cenaze namazının ardından Tansel ile oğlu Ömer Elidar'ın cenazesi köy mezarlığında defnedildi.

Vali Güzeloğlu, gözyaşlarına hakim olamayan baba Turgut Elidar'a başsağlığı dileyerek, teselli etti.

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir