06 Kasım 2026
Altın 6541.36
BIST 11470.64
Dolar 50.1548
Euro 56.0015
Sterlin 66.8824
Ankara 10°C

Elektrik Kesintileri İmalâtçıları Ve Vatandaşları Çileden Çıkardı

Elektrik Kesintileri İmalâtçıları Ve Vatandaşları Çileden Çıkardı
Bartın'ın Ulus İlçesi'ne bağlı Kumluca Beldesi'nde bir yıldır sık sık elektrikleri kesilen imalâtçılar ve vatandaşlar yetkililerden sorunlarına çözüm bulmasını istedi. Fırça sapı imalatçı

Fırça sapı imalatçısı Halil Ergül, 7 işçi çalıştırdıklarını belirterek elektrik kesintisinin bir yıldır devam ettiğini ve son 2 aydır sekintilerin dayanılmaz hale geldiğini söyledi. Mobilya imalatçısı Hakkı Karagül ise 10 işçi çalıştırdığını belirterek günde en az 10-15 defa haber verilmeden elektriklerin kesildiğini ifade etti.

Kumluca Merkez Muhtarı Ahmet Orhan, günde 10–15 defa elektrik kesintisi olduğunu belirterek Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. Bartın İşletme Müdürlüğü'ne durumu bildirdiklerini, ancak soruna bir çözüm bulunmadığından yakındı. Bir yıldır devam eden elektrik kesintilerinin elektronik eşyalarını bozduğunu ifade eden vatandaşlar sorunun çözümünü beklediklerini söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir