17 Aralık 2025
Altın 5950.251
BIST 11286.81
Dolar 42.7176
Euro 50.2016
Sterlin 57.1663
Ankara -1°C

Emekli Albayın Ev Parasını Gasp Ettiler (Özel)

Emekli Albayın Ev Parasını Gasp Ettiler (Özel)
Kadıköy'de, ev almak için bankadaki hesabında yüklü miktarda para çeken emekli albay, kimliği belirsiz kişilerce evinin önünde gasp edildi.

Kadıköy'de, ev almak için bankadaki hesabında yüklü miktarda para çeken emekli albay, kimliği belirsiz kişilerce evinin önünde gasp edildi. Polis, mağdurun verdiği ifadeler doğrultusunda failleri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay Feneryolu Gazi Muhtar Paşa Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan emekli olan Osman Gedikli (86), ev almak için bankadaki hesabından 85 bin lira çekti. Parayı alıp söz konusu adresteki evine doğru yola çıkan Gedikli'nin arkasından gelen bir kişi, Gedikli'nin kafasına vurduktan sonra elindeki çantayı alıp kaçtı. Gasp olayını gören vatandaşlar polisi arayarak durumu bildirdi. Çevrede yapılan aramalarda gaspçının izine rastlanmadı.

Sokakta gasp edildiğini anlatan Gedikli, "Ev almak için bankadan para çekmiştim. Otobüsle buraya kadar geldim. Binaya girerken arkamdan gelen biri kafama vurduktan sonra elimdeki paraları aldı. Kaçarak uzaklaştı." diye konuştu.

Gasp anına şahit olan bir vatandaş da zanlıyı elinde poşetle kaçarken gördüğünü söyledi. Yalnız yaşadığı öğrenilen Gedikli, ifadesi alınmak üzere Göztepe Polis Merkezi'ne götürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatildi.
CİHAN

Emekli albayın ev parasını gasp ettiler (Özel)

Emekli albayın ev parasını gasp ettiler (Özel)

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir