05 Kasım 2026
Altın 6597.33
BIST 11333.27
Dolar 50.0413
Euro 56.2659
Sterlin 67.1818
Ankara 10°C

Emekli Madenciden İlginç Uyarı

Emekli Madenciden İlginç Uyarı
Zonguldak’ta belediye yetkililerinin evinin yolunu düzenlememesine öfkelenen maden emeklisi vatandaş, yol güzergahına ilginç bir tabela astı.

Zonguldak’ta belediye yetkililerinin evinin yolunu düzenlememesine öfkelenen maden emeklisi vatandaş, yol güzergahına ilginç bir tabela astı.

Kozlu beldesi Taşbaca Mahallesi'nde, yolun aşağısında kalan evine bağlantı sağlayacak ek yolun belediye tarafından açılmamasına kızan maden ocaklarından emekli Mustafa Aş(65), 'Oy için buradan aşağıya inmek yasak. Kovarım' yazılı tabela astı.

Daha önceki seçimlerde oy için gelinmesine rağmen bu seçim öncesi hiçbir siyasi partinin oy istemeye mahallerine gelmediğini anlatan Aş, tabelayı asmasının nedenini ise şöyle açıkladı: “Bundan önceki yerel seçimlerde belediyeye gittim ve evime yol yaptırdım. Sadece yolun düzenlemesi kalmıştı. Ondan sonra yetkililere durumu anlatmama rağmen bir daha gelmediler. Ben de kızdım ve seçimlerde gelen olmasın, kimseye oy vermeyeceğim diye bu tabelayı astım.”

Aş, özellikle kömür geldiğinde, kendisinin ve şeker hastası olan eşinin taşımakta çok zorlandıklarını kaydetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir