Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz, basın mensuplarına darbelere dayanıklı şapka dağıttı.
Emniyet Müdürü Arif Öksüz, polisevinde düzenlenen sohbet toplantısında yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar'da 25 askerin şehit olduğu patlama nedeniyle güne üzüntülü başladıklarını ifade etti.
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından basın mensupları için özel şapka temin edildiğini ifade eden Öksüz, "Bunlar darbelere dayanıklı olarak imal edildi. Sarı zemin üzerine 'basın' ve 'press' yazılarının bulunması nedeniyle kalabalık grup içerisinde basın mensuplarının da kolaylıkla görülmesini sağlayacak şapkalar bilhassa sokakta polis muhabirliği yapanlara katkı sağlayacak." diye konuştu.
Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal ise emniyet yetkililerinin katkısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ünal şapkanın olası saldırılara karşı basın mensuplarını koruyacağını ifade etti.
Öksüz, konuşmaların ardından basın mensuplarına şapkalarını verdi.
CİHAN


Kaynak: