05 Kasım 2026
Altın 6634.2
BIST 11412.65
Dolar 50.0422
Euro 56.2369
Sterlin 67.2617
Ankara 13°C

Emniyete Havai Fişek Ve Maytap Atıldı

Emniyete Havai Fişek Ve Maytap Atıldı
İzmir'in Konak ilçesinde bulunan İkmal Şube Müdürlüğü'ne, içerisinde havai fişek ve maytap olduğu öğrenilen kola kutusu atıldı.

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan İkmal Şube Müdürlüğü'ne, içerisinde havai fişek ve maytap olduğu öğrenilen kola kutusu atıldı. Patlamanın sesiyle kısa süreli panik yaşanırken, İkmal Şubesi'ne daha önce de bombalı saldırı düzenlenmişti.

Bugün, saat 08.00 sıralarında, Kadifekale Semti Rakım Erkutlu Caddesi üzerindeki Emniyet Müdürlüğü İkmal Şubesi ile polis lojmanlarının bulunduğu binaya, nöbet değişimi sırasında, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kola kutusu atıldı. Patlayan kola kutusunun çıkardığı ses paniğe neden oldu. Kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler kaçarken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Maddi zarara neden olmayan patlamaya, ilk belirlemeye göre, içerisine havai fişek ve maytap konulan kola kutusunun neden olduğu bildirildi.

Aynı binaya, 2006 yılının mart ayında da bir saldırı düzenlenmişti. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından simit satıcılarının kullandığı el arabası, bomba yerleştirildikten sonra emniyet binasına doğru yokuştan aşağı bırakılmıştı. Seyyar araba, park halindeki araca çarpmasının ardından içindeki bomba infilak etmişti. Olayda, çok sayıda ev ve iş yeri ile üç otomobilin camları kırılırken, 54 yaşındaki Hüseyin Akçadağ ise kolundan yaralanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir