07 Ağustos 2026
Altın 6667.19
BIST 13779.39
Dolar 47.6882
Euro 55.1906
Sterlin 64.3385
Ankara 28°C

Emniyetten Kurumlara Güvenlik Toplantısı

Emniyetten Kurumlara Güvenlik Toplantısı
Emniyet'in Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından, kamu kurumlarında ve sivil toplum örgütlerinde toplumsal ve kişisel güvenlik önlemleri toplantıları gerçekleştiriliyor.

Emniyet'in Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından, kamu kurumlarında ve sivil toplum örgütlerinde toplumsal ve kişisel güvenlik önlemleri toplantıları gerçekleştiriliyor.

Kamu kurumlarında güvenlik önlemlerinin artırılması ve bu konuda memurların bilinçlendirilmesi amacıyla, Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri tarafından, Gün Işığı Yaşlı Hizmet Merkezi’nde toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan polis memuru Levent Çakır, kurumlar arası ve derneklerde bu tür toplantıların ve bilgilendirme seminerlerinin önemli olduğunu söyledi. Herzaman vatandaşların içinde olduklarını belirten Çakır konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bizler Toplum Destekli Büro Amirliği olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Bu konuda huzur toplantılarımız oluyor. Vatandaşlarımızın güvenliği için çalışmalara devam edeceğiz." dedi.

Kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri ile de ortaklaşa çalışacaklarını belirten Çakır, suç ve suça yönelik bir durum olduğu zaman 155 Polis Hattı'nın aranması gerektiğini hatırlattı.
CİHAN

Emniyetten kurumlara güvenlik toplantısı

Emniyetten kurumlara güvenlik toplantısı

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir