11 Ocak 2026
Altın 6121.517
BIST 12200.95
Dolar 43.0386
Euro 50.336
Sterlin 57.8173
Ankara 6°C

Engelli Annenin Akülü Sandalye Sevinci

Engelli Annenin Akülü Sandalye Sevinci
Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Kayaönü Mahallesi’nde yaşayan engelli vatandaş Nazife Aydın’a akülü araba hediye etti. Nazife Aydın akülü arabaya kav...

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Kayaönü Mahallesi’nde yaşayan engelli vatandaş Nazife Aydın’a akülü araba hediye etti. Nazife Aydın akülü arabaya kavuştuktan sonra büyük sevinç yaşadı.

Kayaönü Mahallesi’nde oturan ve küçükken geçirdiği menenjit hastalığı sonucu bedensel engelli olan Nazife Aydın’ı (58) AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Derya Bakbak ve AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Memik Terlemez evinde ziyaret etti.

FADILOĞLU; VATANDAŞIMIZIN SIKINTILARINDA VE SEVİNÇLERİNDE YANINDAYIZ

Nazife Aydın’ın kocasından bir mektup aldığını ve hızlı bir şekilde yardımcı olmak için talimat verdiğini dile getiren Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Sosyal Belediyecilik anlayışı ile sürekli olarak vatandaşların her türlü sıkıntılarında, sevinçlerinde yanındayız. Gerek ihtiyaç sahibi vatandaşları kendimiz tespit ederek gerekse bize yapılan başvuruları hassasiyetle ve anında değerlendirerek mağdur vatandaşlarımızın yaralarına mehlem olmaya çalışıyoruz. Bugün yanında olduğumuz engelli kardeşimiz Nazife Aydın’ın bize uzattığı eli tutarak kendisine yardımcı olduk.” dedi.

AK Parti iktidarı döneminde belediyecilik anlayışında büyük bir mantalite değişikliği olduğunu ifade eden Fadıloğlu, “Kaldırım asfalt ve alt yapı gibi asli görevlerini başarı ile yerine getiren Belediyelerimiz uzattığı yardım eliyle de sosyal yönünü bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Bu tür yardımlarla halkımızın her zaman yanında olacağız.” diye konuştu.

Nazife Aydın’a akülü aracın nasıl kullanılacağını da gösteren Başkan Fadıloğlu, kazasız-belasız sürüşler diledi.

Eşinin gözünün görmediğini ve her zaman çocuklardan yardım alarak hayatını sürdürdüğünü belirten Nafize Aydın, “Artık kendi ihtiyacımı kendim görebilirim. Maddi sıkıntılardan dolayı akülü arabayı alamıyordum. Allah başkanımızdan razı olsun. Yazdığımız mektubu okuyarak bize hemen yardımcı oldu. Bu gün bizi ziyaret eden herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yüzde 60 engelli Nazife Aydın (58), akülü arabasına kavuşmanın sevincini AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep milletvekili adayı Derya Bakbak ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Memik Terlemez ile paylaştı.

CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir