21 Ağustos 2026
Altın 7118.25
BIST 14514.82
Dolar 48.0638
Euro 56.196
Sterlin 65.3907
Ankara 34°C

Engelli Çift Sevgililer Günü'nde Dünyaevine Girdi

Engelli Çift Sevgililer Günü'nde Dünyaevine Girdi
Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi'nde tanışan engelli çift, Vali İlhan Atış'ın şahitliğinde Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan'ın kıydığı nikahla evlendi.

Yedipınar Engelli Çocuklar Rehabilitasyon Merkezi ve Eğitim Parkı'ndaki tesiste kıyılan nikahta, bedensel engelli Mustafa Işıkbol ve Süreyya Alataş çifti dünyaevine girdi. Arıkan'ın kıydığı nikahta, şahitliği Vali Atış ile Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı Ali Duran Karakaya ve Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi Başkanı Halis Kassap yaptı.

Atış, konuşmasında, "Önce aile reisi erkek olduğu için cüzdan erkeğe verilirdi. Bugün ise reis kadın olduğu için ona verilmeye başlandı. Ben de farklı bir uygulama yapıp, her ikisine vereceğim." deyip evlilik cüzdanını her ikisine birlikte verdi. Arıkan ile Vali Atış'ın eşi Birsen Atış, çifte Cumhuriyet altını taktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir