02 Ağustos 2026
Altın 6174.48
BIST 13458.1
Dolar 47.4686
Euro 54.7711
Sterlin 63.8012
Ankara 19°C

Engelli Gençler Sanat Evi Projesi İlk Meyvesini Verdi

Engelli Gençler Sanat Evi Projesi İlk Meyvesini Verdi
Batman Üniversitesi tarafından yürütülen ve koordinatörlüğünü araştırma görevlisi Betül Coşkun'un yaptığı Sosyal Destek Programı (SODES), Engelli Gençler Sanat Evi Projesi, ilk meyvelerini vermeye başladı.

Batman Üniversitesi tarafından yürütülen ve koordinatörlüğünü araştırma görevlisi Betül Coşkun'un yaptığı Sosyal Destek Programı (SODES), Engelli Gençler Sanat Evi Projesi, ilk meyvelerini vermeye başladı. Proje kapsamında, Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün hazırladığı ebru ve resim sergisi, Batman Atatürk Parkı'nda açıldı.

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Engelsiz Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen, Engelli Gençler Sanat Evi Projesi kapsamındaki kurslarda yapılan çalışmaların sergilendiği ve ebru sanatının tanıtıldığı sergi yoğun ilgi gördü.

Sergiye katılan Batman Valisi Yılmaz Arslan, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci standları gezerek, ebru sanatının yapılışını izledi.

Programda engelli gençler, ebru yaparak standı gezen konuklara takdim etti. Engelli Gençler Sanat Evi Projesi kapsamında engelli gençlerle birlikte her ay bir etkinlik planladıklarını söyleyen Proje Koordinatörü Coşkun, “Batman Üniversitesi ve Batman Valiliği'nin desteği ile engelli gençlerin mutlu olabilecekleri çalışmalara devam edeceğiz. Amacımız engelli gençleri topluma kazandırmak ve onların önündeki engeli kaldırıp 'engelsiz' bir dünya oluşturmak." diye konuştu.
CİHAN

Engelli Gençler Sanat Evi Projesi ilk meyvesini verdi

Engelli Gençler Sanat Evi Projesi ilk meyvesini verdi

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir