26 Mayıs 2026
Altın 6698.14
BIST 13890.91
Dolar 45.8944
Euro 53.4008
Sterlin 61.5738
Ankara 9°C

Engelliler Şöleni Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Engelliler Şöleni Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Mersin'de 6'ncısı gerçekleştirilen Engelliler Şöleni renkli görüntülere sahne oldu.

Mersin'de 6'ncısı gerçekleştirilen Engelliler Şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Şölende engellilerin tango, kol bastı, kaşık oyunu ve sema gösterileri büyük ilgi gördü.

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanvekili Erol Ertan, Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki etkinlikle yaptığı konuşmada engelli olmanın insanların kendi tercihi olmadığına dikkat çekti.

    Mersin'de 20 bine yakın engellinin bulunduğunu anlatan Ertan, "Engelli vatandaşları destekleyici ve hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yaparak, onların yaşamlarındaki kısıtlamaları kaldırmaya çalışıyoruz. Engellilerin birey olarak bağımsızlıklarını kazanmalarına yardımcı olarak herkesi içine alabilen bir şehir olabilmek için bugüne kadar yaptığımız çalışmaları aralıksız sürdürüyoruz." ifadesini kullandı.

    Konuşmanın ardından sahne alan engelliler sergiledikleri kolbastı, tango, kaşık oyunu şovları ve sema gösterisi vatandaşlar büyük beğenisini topladı. CİHAN

Engelliler Şöleni renkli görüntülere sahne oldu

Engelliler Şöleni renkli görüntülere sahne oldu

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir