1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Engin Alan tahliye edildi!
Engin Alan tahliye edildi!

Engin Alan tahliye edildi!

MHP Milletvekili emekli Korgeneral Engin Alan, Anayasa Mahkemesi'nin Balyoz Davası'na ilişkin ihlal kararı kapsamında Sincan Cezaevi'nden tahliye edildi.

A+A-

ENGİN Alan, cezaevi çıkışında yaptığı açıklamada, "Bu alçaklığı yapan, planlayan, destekleyen ne kadar namussuz varsa, bunlar bu ülkenin vicdanlı, onurlu, adil yargıçlarının önüne oturup hakettikleri cezayı alana kadar bu mücadele sürecek" dedi. Bugüne kadar olan hiçbir şey yok sayılamaz. Eğer yok sayarsak, hayatlarını, sağlıklarını kaybeden arkadaşlarımıza ihanet olur" dedi.

230 SANIK HAKKINDA TAHLİYE KARARI

Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nin savcısı, Balyoz davası sanıklarına ilişkin yargılamanın yenilenmesi ve infazın durdurulması yönünde görüş bildirdi. Mahkeme savcının bu talebini kabul ederek 230 sanık hakkında tahliye kararı verdi.

SON VEKİL ALAN DA TAHLİYE EDİLDİ!
 
Cezaevinde kalan son vekil olan MHP İstanbul milletvekili Engin Alan da tahliye edildi. Böylelikle cezaevinde hiçbir vekil kalmadı.
 
'SALI GÜNÜ YEMİN EDECEK'
 
MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri 230 sanık hakkında verilen tahliye kararı sonrası Habertürk TV'de değerlendirmelerde bulundu. Yeniçeri, "Engin Alan salı günü Meclis'e gelerek yemin edecek" dedi. (sabah)
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.