06 Ağustos 2026
Altın 6529.69
BIST 13703.13
Dolar 47.5921
Euro 55.0736
Sterlin 64.1997
Ankara 23°C

Erçin Gitti, Dallı Geldi

Erçin Gitti, Dallı Geldi
Antalya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde görev değişimi yapıldı.

Antalya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde görev değişimi yapıldı. Bedrullah Erçin vekaleten yürüttüğü görevini eski Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Dallı’ya teslim etti.

        Devir teslim için düzenlenen törende konuşan Bedrullah Erçin, 10 yıldır Türkiye’ye, Antalya tarımına hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Antalya tarımının daha iyi yerlere geleceğini ümit ettiğini dile getiren Dallı ise “Devraldığımız bayrağı inşallah layıkıyla yürüteceğiz.” dedi.

        AHMET DALLI

        Malatyalı olan Ahmet Dallı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'na bağlı İstanbul Selimiye Veteriner Sağlık Meslek Lisesi'nden 1990 yılında mezun olduktan sonra Erzincan Tarım İl Müdürlüğü'nde Veteriner Sağlık Teknisyeni olarak göreve başladı. Malatya ve Sinop'ta aynı göreve devam eden Dallı, 2000 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü'nü bitirdi. 2004 yılında bakanlıkça açılan görevde yükselme sınavında başarılı olarak Muğla-Köyceğiz İlçe Tarım Müdürü olarak atanan Dallı, 2008'de Muğla Tarım İl Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Dallı, 2009-2012 yılları arasında Muğla Tarım İl Müdürü olarak görev yaptı. Ahmet Dallı, 9 Ocak 2012 tarihinden itibaren Burdur İl Müdürü olarak görev yapmaktayken Antalya’ya il müdürü olarak atandı.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir