1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erdoğan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'ndaydı
Erdoğan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'ndaydı

Erdoğan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'ndaydı

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Ekim Ayı Olağan Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da toplantıya katıldı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da kongre üyeliğinde 25 yılını tamamlayarak Yüksek Divan Kurulu üyeliğine geçişini gerçekleştirmek üzere toplantıya katıldı.

Saat 12.50'de başlayan toplantıya Erdoğan 14.00 itibarıyla katıldı.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı toplantıya üyeler yoğun bir katılım gösterdi.

adsiz-022.jpgaajnquk.jpg

ANI DEFTERİNİ İMZALADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe'nin 'özel anı defterini' imzaladı ve toplantının gerçekleştiği salona geçti. Başkan Erdoğan, Fenerbahçe Divan Kurulu'nda ayakta alkışlarla karşılandı.

FENERBAHÇE BAŞKANI ALİ KOÇ'TAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç : "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın asırlık çınar Fenerbahçe'nin çatısı altında bizlerle olmasının onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız, kongre üyeliğinin 25. yılını doldurdu ve yüksek divan kurulu üyesi oldu." dedi.

-Ali Koç'un açıklamalarından satır başları;

-"Biz gurur duyuyoruz 12 Cumhurbaşkanının 6'sının Fenerbahçeli olmasından. Ama sanırım Cumhurbaşkanımızın Fenerbahçeliliği, diğerlerinden biraz farklı."

-"Barış Pınarı Harekatı'na başından beri destek verdiğimizi hep söyledik, bütün Mehmetçiklerimize buradan selam gönderiyoruz. Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz."

- "Sayın Cumhurbaşkanımız, biz bu alçak FETÖ örgütüne boyun eğmedik. Mağduriyetimizden sportif olarak avantaj sağlayanlar oldu."

-" Fenerbahçe, hukukun üstünlüğüne ve adalete inanır. 3 Temmuz'da yapılan hain FETÖ kumpasında dostumuz da düşmanımız da bu tavrı en iyi şekilde gördü. Camia olarak en yalnız kaldığımız dönemde mücadele ederek çıktık."

-"Sayın Cumhurbaşkanım, bizi en kötü günümüzde hiç yalnız bırakmadınız, hep yanımızda oldunuz. Her zaman telefonlarımızı açtınız, yasa taslakları hazırlattırdınız ve Türk sporuna katkı vermek için çok uğraştınız. Bunun için size çok minnettarız."

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı bu akşam oynanacak olan Konyaspor maçına davet etti. Koç ayrıca Kenan Evren Lisesi'nin kulübe devrinin gerçekleştiğini açıkladı.

ERDOĞAN'IN ADI TABLODA..

Bugün plaket alacak olan Başkan Erdoğan'ın adı 'Aramıza yeni katılacak üyelerimi' listesinde yer aldı.

FENERBAHÇE'NİN BORCU AÇIKLANDI!

Fenerbahçe'de Ali Koç yönetimi, geçen yıla göre kulübün toplam borcunun 612 milyon eurodan 568 milyon euroya düştüğünü açıkladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.