1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erdoğan, liderlerle dörtlü zirvede bir araya geldi
Erdoğan, liderlerle dörtlü zirvede bir araya geldi

Erdoğan, liderlerle dörtlü zirvede bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Merkel ve İtalya Başbakanı Renzi ile dörtlü zirve gerçekleştirdi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa  Cumhurbaşkanı François Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve İtalya  Başbakanı Matteo Renzi ile dörtü zirve gerçekleştirdi.

Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi için bulunduğu Çin Halk Cumhuriyeti'nin  Hangcou kentinde Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Merkel, İtalya  Başbakanı Renzi ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Fransa Cumhurbaşkanı Hollande zirvenin  ardından baş başa görüştü. Dörtlü zirve ve ardından Erdoğan-Hollande görüşmesi basına kapalı  yapıldı.

Öte yandan G20 Zirvesinden daha birkaç gün önce AB'nin en büyük üç ekonomisi olan Almanya, Fransa ve İtalya'nın liderleri, İtalya'daki bir araya gelmiş ve dünyanın görmezden geldiği mülteci sorunu ile ilgili "Türkiye olmadan insan kaçakçılarına karşı mücadelede başarılı olmayacaklarını" açıklamışlardı. Bugün gerçekleşen görüşmenin gündeminde de mülteci sorunu oloduğu belirtiliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.