1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erdoğan, seçim manifestosunu açıkladı!
Erdoğan, seçim manifestosunu açıkladı!

Erdoğan, seçim manifestosunu açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 11 maddelik seçim manifestosunu bugün açıkladı ve önemli mesajlar verdi.

A+A-

 Toplantı öncesi salon dışındaki kalabalığa hitap eden Erdoğan, ''Bütün büyükşehirlerde, illerde, 'Cumhur İttifakı' olarak inşallah yeni bir süreç başlatacağız. Dik duruyoruz, dikleşmiyoruz'' ifadesini kullandı.

''CUMHUR İTTİFAKI' OLARAK YENİ BİR SÜREÇ BAŞLATACAĞIZ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıdaki konuşması öncesi ise salon dışında toplanan kalabalığa hitap etti.

Erdoğan'ın buradaki açıklamalarından satır başları şöyle:

''Bu manifestoyla birlikte bu yerel seçimlerin çerçevesini çizmiş olacağız. Yerel seçimlere partimiz Merkez Karar Yönetim Kurulu Merkez Yürütme Kurulu yoğun bir çalışmayla hazırlandı. Bu hazırlıkların neticesinde bu yerel seçimlerde hangi çerçevede neler yapacağız bunların hazırlıklarını bitirdik. Merkezi yönetimde neler yaptığımızı biliyorsunuz. Eğitimde neler yaptık sağlıkta ulaşımda enerjide neler yaptık neler yapıyoruz? Şimdi yerel seçimdeyiz. İstanbul'dan yola çıkarken bir şey söylemiştik 3Ç demiştik çöp çukur çamur. Çünkü CHP demek çöp demektir çukur demektir çamur demektir. Biz geldik bunları yok ettik modern şehirler meydana getirdik. Dik duruyoruz dikleşmiyoruz. İstanbul'da Binali Bey ile bu yola devam ediyoruz edeceğiz. İzmir'de de Nihat Zeybekci kardeşimizle İzmir'i çok farklı bir şehir haline getireceğiz.

Ve bütün büyükşehirlerde, illerde, 'Cumhur İttifakı' olarak inşallah yeni bir süreç başlatacağız. Bir tarafta zillet ittifakı öbür tarafta 'Cumhur İttifakı.' 'Cumhur İttifakı' ile PKK terör örgütünün kol kola girdiği CHP öbür tarafta malum partilere inşallah 31 Mart'ta gereken dersi vermeye hazır mıyız?''

YEREL SEÇİM SLOGANI ''MEMLEKET İŞİ GÖNÜL İŞİ''

AK Parti'nin seçim manifestosu 11 maddeden oluşurken, yerel seçim sloganı ise ''Memleket işi gönül işi.''

Tanıtım törenine yaklaşık 40 bin kişinin katıldığı tahmin ediliyor. Toplantıda 81 ilden bin 297 aday da tek tek tanıtıldı.

AK Parti'nin yerel seçim kampanyası iki aşamadan oluşuyor. İlk aşama 1-18 Şubat, ikinci aşama ise 19 Şubat-31 Mart tarihlerini kapsıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.