1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erdoğan uzun süre ayakta alkışlandı
Erdoğan uzun süre ayakta alkışlandı

Erdoğan uzun süre ayakta alkışlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadem Adalet ve Kadın kongresi'nde yaptığı konuşma sırasında AP'nin Türkiye kararlı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

Erdoğan, "Türkiye, Avrupa Birliği'ne girsin mi girmesin mi? Atılan adım bu. Niye? Erdoğan doğru açıklamalar yapıyor. Toplanmışlar, gelmişler bir araya 30-40 kişi, verilen o bildiriye 'hayır' diyor, Yahu topunuz EVET dese ne yazar?" dedi. Erdoğan'ın bu sözleri ayakta alkışlandı.

İŞTE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN O SÖZLERİ

YAHU TOPUNUZ EVET DESE NE YAZAR?

Türkiye, Avrupa Birliği'ne girsin mi girmesin mi? Atılan adım bu. Niye? Erdoğan doğru açıklamalar yapıyor. Toplanmışlar, gelmişler bir araya 30-40 kişi, verilen o bildiriye 'hayır' diyor, Yahu topunuz EVET dese ne yazar? Hiçbir zaman insanlığa doğru bakmadınız. Aylan bebeği sahileden siz almadınız! 3 milyon mülteciyi bu ülkede besleyen biziz. Verdiğiniz sözleri yerine getirmediniz.

BU KURU SIKI TEHDİTLERDEN NE BEN NE BU MİLLET ANLAR!

Acaba Türkiye kapıları açarsa ne yapar diye korktunuz! Daha ileri giderseniz Türkiye bu kapıları açar! bunu da bilesiniz. Bu kuru sıkı tehditlerden ne ben ne de bu millet anlar? Bunu bilesiniz. Dünyanın kaderini BM belirleyemez. Artık dünyada ikinci dünya savaşının şartları yok.

650x344-cumhurbaskani-erdogan-uzun-sure-ayakta-alkislandi-1480064796221.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.