17 Aralık 2025
Altın 5915.108
BIST 11348.83
Dolar 42.7043
Euro 50.174
Sterlin 57.2714
Ankara 1°C

Erdoğan ve Aliyev, Soçi'de yapılan Azerbaycan-Rusya-Ermenistan zirvesini müzakere etti

Erdoğan ve Aliyev, Soçi'de yapılan Azerbaycan-Rusya-Ermenistan zirvesini müzakere etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, telefon görüşmesinde dün Soçi'de gerçekleştirilen Azerbaycan-Rusya-Ermenistan zirvesini müzakere etti.
Baki

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre Aliyev, Erdoğan'ı telefonla arayarak Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un banttan indirilmesi dolayısıyla kutladı, bunun Türkiye sanayinin yeni başarısı olduğunu belirtti.

Görüşmede, Aliyev'in Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'la dün Soçi'de gerçekleştirdiği üçlü görüşme ve imzalanan ortak bildiri müzakere edildi.

Erdoğan ve Aliyev, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki ilişkilerin farklı yönlerine ilişkin fikir alışverişinde de bulundu.

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir