1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ereğli Belediye Meclisi Toplanamadı
Ereğli Belediye Meclisi Toplanamadı

Ereğli Belediye Meclisi Toplanamadı

Zonguldak’ın Ereğli Belediye Meclis toplantısı AK Parti ve bağımsız meclis üyelerinin katılmamasından dolayı yapılamadı.

A+A-

Zonguldak’ın Ereğli Belediye Meclis toplantısı AK Parti ve bağımsız meclis üyelerinin katılmamasından dolayı yapılamadı.

Meclis Başkanı Halil Posbıyık, Atatürk Kültür Merkezi nikâh salonunda yapılması planlanan belediye meclis toplantısı temmuz ayı ilk oturumuna katılmayan AK Partili ve CHP’den istifa eden bağımsız milletvekilleri ile aynı partiden ihraç edilen Fevzi Ekşi’ye tepki gösterdi.
Posbıyık, Belediye Meclisi’nde gündem dışı yaptığı konuşmada, 20’incisi gerçekleştirilen Ereğli’nin 'Ana Festivali'nin, kimsenin burnu dahi kanamadan atlatıldığını söyledi. Belediye çalışanları ve Belediye Meclis üyeleriyle güzel bir festival geçirdiklerini anlatan Posbıyık “Tüm Belediye çalışanları, Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte güzel bir festival gerçekleştirdik. Allah’a şükürler olsun, kimsenin burnu bile kanamadan bu olayı hallettik. Allah, her konuda yardımcımız olduğu gibi bu konuda da yardımcımız oldu ve yüzümüzün akıyla 20. festivalimizi gerçekleştirmiş olduk. Festivale karşı çıkanlar ise en önde seyrettiler. Köprüye ‘ucube’ diyenler resim çektirerek hava atıyorlar." dedi.

"Oyun oynamayı pek bilmiyoruz. Ama oyun oynayanlar var." diyen Posbıyık, sözlerine şöyle devam etti: "Gene bugün muhalefet yok. Güler Demiroğlu’nun Bodrum’da, Ali Yağmuroğlu’nun da İstanbul’da olduğunu öğrendiler, sayımız eksik diye Meclis’e gelmeyip, 14 kişiyi dolduramayıp meclisi yapmasınlar diye. Yapmasak ne olacak yani. Buraya gelen arkadaşlarla yarın sabah yaparız. Oyunlarla falan ne yapacaksınız. Ne yaparsanız yapın, neticeye varamazsınız, varamayacaksınız da. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Buraya gelen misafirlerden özür diliyorum. Çoğunluk sağlanamadığı için toplantıyı erteleyeceğiz. AK Parti ile bağımsızlar arasında ne olduğunu bilemiyorum ama onlar anlaşıyorlar. Fevzi Ekşi de ihraç oldu, onunla beraber diğerleri de 6 kişi oldu. AK parti grubu denemek yanlış olur. Gerçi fark etmez, hepsi birbirine benziyor, beraber parmak kaldırıyorlar. Birbirlerine çok yakışıyorlar, çok beğeniyorum onları. Bu gelmeyenler, Ereğli’yi çalıştırmayanlardır.”

“HALKIMIZLA İÇ İÇE OLACAĞIZ”

Konuşmasında, Ramazan hazırlıklarına da değinen Posbıyık, “Ramazan için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Mahallelerde iftar vereceğiz. Bunun için tüm hazırlıklar yapıldı. Yer tespitleri de yapıldı. İnşallah Ramazan ayında halkımızla beraber iç içe olacağız. Kadir Gecesi de Sahil Bandı’ndaki süs havuzu başında Ereğli halkıyla birlikte iftar açacağız.” şeklinde sözlerini tamamladı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.