Altın 5435.823
BIST 10938.81
Dolar 42.2006
Euro 48.7703
Sterlin 55.3564
Ankara 20°C

Ereğli'de Teoman Ve Sibel Can Konseri

Ereğli'de Teoman Ve Sibel Can Konseri
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde düzenlenen Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali'nde Teoman ve Sibel Can sahne aldı!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde düzenlenen Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali'nde Teoman ve Sibel Can sahne aldı. Gecede, Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunan CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal’a verilen Sevgi, Barış ve Dostluk ödülünü kardeşi Ali Haberal aldı.

Ereğli Belediyesi tarafından bu sene 20.'si düzenlenen festivalin ilk akşamında Teoman ve Sibel Can sahneye çıktı. Teoman, sevilen şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Teoman, grubuyla birlikte gösterdiği sahne performansıyla da göz doldurdu.

HABERAL’A ÖDÜL

Konserin ardından Sevgi, Barış ve Dostluk Ödülü, Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunan CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal’a verildi. Ödül töreni öncesinde tutuklu milletvekilinin Ereğli halkına hitaben yazdığı mektup okundu. Haberal’in ödülünü, kardeşi Prof. Dr. Ali Haberal aldı.

Gecenin sonunda sahne alan Sibel Can da sesi ve dansıyla hayranlarına eğlence dolu bir gece yaşattı. Önünde muhteşem bir kalabalık olduğunu söyleyen Sibel Can, birbiri ardına çalan hareketli müziğe dansıyla eşlik etti. Sibel Can'ın ‘Söyleme bilmesinler’, ‘Çakmak çakmak’, ‘Kader’, ‘Hançer’, ‘Aşkımız için’, ‘Mavi mavi’ gibi sevilen parçalarına hayranları da eşlik etti. CİHAN

Ereğli'de Teoman ve Sibel Can konseri

Ereğli'de Teoman ve Sibel Can konseri

Ereğli'de Teoman ve Sibel Can konseri

Ereğli'de Teoman ve Sibel Can konseri

Ereğli'de Teoman ve Sibel Can konseri

Ereğli'de Teoman ve Sibel Can konseri

Ereğli'de Teoman ve Sibel Can konseri

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir