1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Ergene Belediyesi'nde rüşvet operasyonu
Ergene Belediyesi'nde rüşvet operasyonu

Ergene Belediyesi'nde rüşvet operasyonu

Tekirdağ'ın Ergene İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne yönelik düzenlenen rüşvet operasyonda 5'i belediye personeli, 15'i iş insanı olmak üzere toplam 20 şüpheli gözaltına alındı.

A+A-

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde ruhsat verme karşılığında bazı iş insanlarından rüşvet alındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Polis, teknik ve fiziki takibin ardından bu sabah saatlerinde Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne 'Akasya' adı verilen operasyon düzenledi. Operasyonda, zabıta müdürü Ayhan A. ile birlikte ruhsat bölümündeki 4 personel ve ruhsat karşılığı rüşvet verdiği iddia edilen fabrika sahiplerinin de aralarında olduğu 15 iş insanı olmak üzere 20 şüpheli gözaltına alındı.

Polis, zabıta müdürlüğü ile şüphelilerin evlerinde eş zamanlı arama yaptı. Aramalarda, bazı belgelere ve dokümanlara el konuldu. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, soruşturmanın devam etitğini, daha sonra açıklama yapacağını söyledi.

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.