10 Ağustos 2026
Altın 6659.01
BIST 13779.39
Dolar 47.6851
Euro 55.1258
Sterlin 64.1934
Ankara 23°C

Ergenekon’da 4 tutuklama daha

Ergenekon’da 4 tutuklama daha
'Ergenekon' Soruşturması'nda gözaltına alınan 6 kişiden İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Cengiz'in de aralarında bulunduğu 4'ü tutuklandı.
“Ergenekon” soruşturmasında gözaltına alınan İşçi Partisi (İP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Cengiz Mehmet Cengiz, emekli Albay Canfer Balçık, Türkiye Atletizm Federasyonu Asbaşkanı Hüseyin Yıldırım ile avukatlar Ali Hadi Emre, Tülay Bekar ve Kutbettin Kaya, Savcı Zekeriya Öz tarafından sorgulandı.

Zanlılar daha sonra tutuklanmaları istemiyle İstanbul Nöbetçi 11. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi.

Mehmet Cengiz, Ali Hadi Emre, Tülay Bekar ve Kutbettin Kaya'nın tutuklanmasına karar verildi.

Mahkeme, emekli Albay Canfer Balçık ve Türkiye Atletizm Federasyonu Asbaşkanı Hüseyin Yıldırım'ı ise adli kontrol uygulanmak suretiyle serbest bıraktı.

Tutuklananlardan Cengiz, Emre ve Kaya'nın Metris Cezaevi'ne, Bekar'ın ise Bakırköy Kadın Cezaevi'ne götürüldükleri belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir