1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erid Üyeleri Abant Gezisi İle Stres Attı
Erid Üyeleri Abant Gezisi İle Stres Attı

Erid Üyeleri Abant Gezisi İle Stres Attı

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Ereğli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ERİD) üyeleri Abant gezisi ile stres attı.

A+A-

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Ereğli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ERİD) üyeleri Abant gezisi ile stres attı. Dernek tarafından yapılan açıklamada gezilerin geleneksel hale getirileceği ifade edildi.

    Ereğli İşadamları Derneği üyelerine Abant gezisi düzenledi. Ereğli’den otobüslerle yola çıkan kafile güzel bir gün geçirdikten sonra ilçeye dönüş yaptı. Abant programında sosyal aktiviteler arasında halat çekme çuval ve yumurta yarışmasında üyeler kıyasıya yarıştı.

    Etkinlikle ilgili olarak açıklamada bulunan ERİD Başkanı Abdurrahman Şentürk, amaçlarının üyelerinin yoğun iş stresinden uzaklaştırmak ve aileleri ile birlikte kaynaşmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Şentürk, “Ereğli Sanayici ve İş Adamları Derneği olarak geleneksel hale getireceğimiz Abant pikniğimizin ilkini gerçekleştirdik. Amacımız üyelerimizin yoğun iş hayatlarında stres atmaları ve kendi aralarında irtibatı arttırmak amacıyla aileli olarak düzenlendi. Çok güzel bir etkinlik oldu. Üyelerimiz iş stresinden uzak aileleri ve üye arkadaşları ile güzel bir gün geçirdi. Bundan sonra bu tür gezilerimiz devam edecek.” dedi.
CİHAN

ERİD üyeleri Abant gezisi ile stres attı

ERİD üyeleri Abant gezisi ile stres attı

ERİD üyeleri Abant gezisi ile stres attı

ERİD üyeleri Abant gezisi ile stres attı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.