1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ersun Yanal : Özür diliyorum!
Ersun Yanal : Özür diliyorum!

Ersun Yanal : Özür diliyorum!

Ersun Yanal, 2-0'dan 3-2 kaybettikleri maç sonrası "Futbol böyle bir şey" dedi ve ekledi: "Üzdüğümüz taraftarlarımızın hepsinden özür diliyorum"

A+A-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, kaybedilen Konyaspor maçının ardından özür dilemekle yetindi. Yanal, "Söylenecek bir şey yok. Futbol böyle bir şey. Emenike'nin pozisyonuna kadar fark yapmak üzere olan bir takım maçı kaybetti. Taraftarlarımızı üzdük. Hepsinden özür diliyorum" dedi.

Yanal, ikinci yarıdaki düşüşün idmanlardaki fazla yüklemeyle ilgili olmadığını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı Çarşamba günü oynayacakları Arsenal maçı içinse şöyle konuştu: "Toparlanıp Arsenal maçına bakmamız gerekiyor. Arsenal ritmi çok yüksek bir takım. Boşluk bıraktığınızda bu boşlukları çok iyi değerlendirebilirler."

YENİLGİYE NE DEDİLER?

MERT: Böyle bir sonuç bize hiç yakışmadı. Söylenecek fazla bir şey yok. Bu maçı unutmamız gerekiyor. Arsenal'le çok önemli bir maçımız var. Ona konsantre olmamız lazım.
YOBO: Keşke gol atmasaydım da 3 puanı biz alsaydık. Maçın 2-0'dan 3-2'ye dönmesi bizi hayal kırıklığına uğrattı. Bu durum kesinlikle Arsenal maçına yarsımayacak.
EMENİKE: Kötü bir başlangıç oldu. Aslında maça iyi başladık ama konsantrasyon eksikliği skorun 3-2'ye gelmesinde etkili oldu. Arsenal maçı için birbirimizi cesaretlendirmeliyiz!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.