17 Aralık 2025
Altın 5943.719
BIST 11338.73
Dolar 42.7196
Euro 50.0583
Sterlin 57.0353
Ankara -2°C

Erzin Emniyeti'nden Emekli Çalışanlarına Vefa

Erzin Emniyeti'nden Emekli Çalışanlarına Vefa
Hatay'ın Erzin ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro personeli, farklı bir uygulama başlattı.

Hatay'ın Erzin ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro personeli, farklı bir uygulama başlattı. Türkiye'de bir ilk olan uygulamaya göre görevli polisler, ilçe emniyetine uzun yıllar hizmet vermiş ve emekli olmuş teşkilat çalışanlarını ziyaret ediyor.

Erzin Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Toplum Destekli Polislik birimi, önemli bir projeye imza attı. Toplum destekli polisler başlattıkları, 'Ahde Vefa Projesi' ile Erzin emniyetine uzun yıllar hizmet etmiş emekli polis memurlarını unutmuyor. İlçe merkezinde 30'a yakın eve ziyaret düzenleniyor. Ziyaretten dolayı memnun kalan emekli polis memurları, zaman zaman duygu dolu anlar yaşıyor. Eski hatıraların paylaşıldığı ziyaretlerde, ailelerin sorunlarıyla da yakından ilgileniliyor.

Görevli polislerin ziyaret ettiği Emekli Polis Memuru Turgay Soykurt, polislerin kendisini ziyaret etmesi karşısında göz yaşlarını tutamadı. Polisin büyük bir vefa gösterdiğini söyleyen Soykurt, ''Gerçekten çok güzel bir proje. 2000 yılında teşkilattan emekli oldum. Emekli olmama rağmen unutulmamak gerçekten çok güzel bir duygu. Projeyi başlatan meslektaşlarıma sonsuz teşekkürler. Onları kapımda görünce ve beni ziyarete geldiklerini öğrenince çok duygulandım. Teşkilat sürekli gelişen teknolojiye uyum sağlıyor. Hizmetler artık daha iyi. Polis halk ilişkilerini bu tür projeler geliştirebilir. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.'' ifadelerini kullandı.

''BU PROJE TÜRKİYE'DE BİR İLK''

Erzin'de bir toplantıda konuşan İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, başlatılan projenin örnek olması gerektiğini söyledi. Projeden dolayı çalışanları kutlayan Kılıç, ''Türkiye'de bir ilke imza attınız. Böyle bir proje her ilimizde yapılmalıdır. Emekli de olsa polislerimizi unutmamalıyız. Onlar zor şartlarda görevlerini ifa ettiler. Onlar 24 saat bu memleketi korudular, güvenliğini, asayişini, huzurunu temin ettiler. Onlara emekli olduklarında gösterilen bu vefa, bizleri bile duygulandırdı. Erzin Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan personeli kutluyorum'' ifadelerini kullandı. CİHAN

Erzin Emniyeti'nden emekli çalışanlarına vefa

Erzin Emniyeti'nden emekli çalışanlarına vefa

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir