16 Aralık 2025
Altın 5886.133
BIST 11456.34
Dolar 42.676
Euro 50.1742
Sterlin 57.0976
Ankara -1°C

Esed: Erdoğan'ın Bana Ve Aileme Özel Bir Sevgisi Vardı

Esed: Erdoğan'ın Bana Ve Aileme Özel Bir Sevgisi Vardı
Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı "duygusal bir insan" olarak nitelendirdi.

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı "duygusal bir insan" olarak nitelendirdi. Esed," Erdoğan'ın, bana çocuklarıma ve aileme özel bir sevgisi vardı. Ancak, Müslüman Kardeşler'e olan bağlılığı bu sevgiye galip geldi" dedi.

Suriye Devlet Başkanı Esed tarafından Şam'a davet ettiği Ürdünlü yazar Suud Kbelan ile bir araya geldi. Kbelan, El Ahbar gazetesindeki köşesinde görüşmenin içeriğini yayınladı.
Ürdünlü yazarın, Suriye'nin Champress haber sitesinde de yar alan makalede Esed, Başbakan Erdoğan'ı duygusal bir şahsiyet olarak tanımlıyor.

Yazar Kbelan, görüşmede Esed'in Başbakan Erdoğan ile ilgili olarak,"Erdoğan duygusal bir insan. Bana, çocuklarıma ve aileme karşı özel bir sevgi besliyordu. Ancak, Erdoğan Müslüman Kardeşlerin tarafını tutuyordu. Onun için, İhvan'ın çıkarları dostluğumuzdan daha önemli oldu. Erdoğan'a göre İhvan'ın çıkarı Türkiye ve Suriye arasındaki ilişkilerden de önemli." ifadelerini kullandı.

Esed, ayrıca Erdoğan'ın siyasi alanda yanlış adımlar attığını öne sürerek, bu adımlardan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu sorumlu tuttu. CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir