1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Eski Belediye Başkanından Nöbetçi Polislere Baklava İkramı
Eski Belediye Başkanından Nöbetçi Polislere Baklava İkramı

Eski Belediye Başkanından Nöbetçi Polislere Baklava İkramı

Samsun’un eski Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Gezi Parkı eylemcilerinin olası saldırılarına karşı AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı binasını koruyan emniyet güçlerini ziyaret etti.

A+A-

Samsun’un eski Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Gezi Parkı eylemcilerinin olası saldırılarına karşı AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı binasını koruyan emniyet güçlerini ziyaret etti. Gece yarısı yapılan ziyarette eski başkan Bektaş, nöbet tutan polislere baklava ikram etti.

Samsun’da da sıçrayan Taksim Gezi Parkı eylemlerinde protestocular, AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı binasına saldırmıştı. Parti binasına demir bilye ve taşlarla saldıran eylemcilere güvenlik güçleri tazyikli su ve biber gazları ile müdahale etmişti. Polislerin de yaralandığı protestolarda çok sayıda gösterici gözaltına alınmış, ardından da çıkarıldıkları nöbetçi mahkemelerce salıverilmişti.

Gezi parkı eylemcilerinin olası saldırılarına karşı parti binası önünde 24 saat nöbet tutan çevik kuvvet ekipleri, dün gece sürpriz bir ziyarete tanık oldu. Eski Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, polislerin yanına gelerek baklava ikram etti. Sağduyulu davranış sergileyen emniyet güçlerine teşekkür eden Başkan Bektaş, “Gece gündüz Atakum ilçemizde olaylara karşı hazır vaziyette görevinin başında olan emniyet personelimize olaylar karşısındaki sağduyulu tavırlarından dolayı tebrik ediyorum. Olası olayları şiddete başvurmadan kontrol altında tutabilmek için canla başla mücadele ediyor ve görevlerini başarıyla yerine getiriyorlar. Kendilerini kutluyorum.” dedi.

Atakum’un Gezi Parkı protestolarıyla anılmasından üzüntü duyduğunu ifade eden eski Belediye Başkanı Bektaş, “Atakum Belediye Başkanı’nın CHP’li olmasının ve Gezi Parkı’nda ağaç kesildiği yalanına inanarak Atakum’da da protesto etmek için ağaç dikmesi, eylemcileri cesaretlendirmiştir. Ayrıca CHP Atakum İlçe Başkanı’nın eylemlerin bizzat içinde olması ve CHP ilçe binasının eylemcilerin üssü olarak kullanılması da Atakum’u eylemlerin merkezi haline getirmiştir.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Eski belediye başkanından nöbetçi polislere baklava ikramı

Eski belediye başkanından nöbetçi polislere baklava ikramı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.