Altın 5414.087
BIST 10971.52
Dolar 42.0478
Euro 48.5182
Sterlin 55.2827
Ankara 5°C

Eski hakim ve savcılar hakkındaki FETÖ soruşturması

Eski hakim ve savcılar hakkındaki FETÖ soruşturması
Sivas'ta meslekten ihraç edilen 1 hakim tutuklandı!

Sivas'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunca (HSYK) meslekten ihraç edilen ve gözaltına alınan 2 hakimden biri tutuklandı. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Önder Yaman'ın koordinesinde, FETÖ/PDY'ye mensup oldukları iddia edilen hakim ve savcılara yönelik soruşturma kapsamında, Sivas'ın Zara ilçesinde görev yapan hakim M.K.O. ile Suşehri ilçesinde görevli hakim K.K. hakkında gözaltı kararı verildi. 

Sivas Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Hakimlerden K.K. tutuklanırken, M.K.O. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir