Edinilen bilgilere göre, olay Musa Şahin Bulvarı Kadirli yol kavşağında meydana geldi.
Cevdetiye Kasabasında oturan Halit Ağca (28), sabah Organize Sanayi Bölgesindeki işine gitmek için evinden ayrıldı. Ağca, servis aracını beklediği sırada, yanına eskiden aynı işte çalıştığı arkadaşı Ökkeş Ş. (35) geldi. Bir süre sonra iki arkadaş tartışmaya başladılar.
Yaklaşık iki ay önce de bir konu yüzünden tartıştıkları öğrenilen Ökkeş Ş., "Beni döveceğini söylüyormuşşun?" diyerek Halil Ağca'yı karın bölgesinden 3 bıçak darbesi ile yaraladı.
Kanlar içerisinde kalan Ağca, 112 Acil Servis ambulansı ile Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen Ağca doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ağca'nın cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Morgu'na gönderildi. Olay yerinden kaçan Ökkeş Ş. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.
(CİHAN)