12 Aralık 2025
Altın 5879.776
BIST 11311.31
Dolar 42.6927
Euro 50.1342
Sterlin 57.0508
Ankara 5°C

Eskişehir Şube Müdürlüğüne Güneş Atandı

Eskişehir Şube Müdürlüğüne Güneş Atandı
Basın İlan Kurumu EskişehirŞube Müdürü Mehmet Çelik’in görevinden ayrılmasının ardından yerine atanan Celal Güneş, görevine başladı.

Basın İlan Kurumu Eskişehir Şube Müdürü Mehmet Çelik’in görevinden ayrılmasının ardından yerine atanan Celal Güneş, görevine başladı.

Eskişehir Şube Müdürlüğüne atanmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Celal Güneş, Eskişehir'in güçlü bir yerel basın potansiyeline sahip olduğunu belirtti. Şehrin sıkıntılarının çözülmesinde yerel basının önemli bir rol oynadığını dile getiren Celal Güneş, Eskişehir'in dinamik bir basın yapısı olduğuna dikkat çekerek, “2 Ocak 1961 tarihinde kurulan ve o günden bu güne hizmet vermeye devam eden Basın İlan Kurumu, basının güçlenmesi için önemli çalışmalar yapmaktadır. Bu çerçevede yerel basının sorunlarının azalması ve standartlarının yükseltilmesi adına da destekleyici çalışmalar yapmaktadır. Eskişehir'deki görevim esnasında, yerel basınla daha yakın bir diyalog içerisinde bulunmayı arzu ediyorum. Basın hizmetlerinin daha güçlü olması adına gayret göstereceğim.” diye konuştu.

Önceki Müdür Mehmet Çelik’in Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğünde Koordinasyon ve İdare Müdürlüğüne atanmasından sonra, Eskişehir Şube Müdürlüğü’nün 10 aydır boş bulunduğunu belirten Güneş, uzun yıllar ulusal ve yerel basın sektöründe görev yaptığını ifade etti. CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir