20 Nisan 2026
Altın 6811.86
BIST 12433.5
Dolar 44.5989
Euro 52.3513
Sterlin 59.8952
Ankara 10°C

Eskişehir'deki FETÖ/PDY operasyonu

Eskişehir'deki FETÖ/PDY operasyonu
Örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan 21 şüpheliden 11'i daha adliyeye sevk edildi.

Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 21 şüpheliden 11'i daha adliyeye sevk edildi.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca, örgütün il yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında, 29 Eylül'de İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, kent merkezinde belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 21 şüpheliden 11'inin daha emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen, aralarında bürokrat, öğretmen, emekli memur, işçi ve esnafın da bulunduğu 11 zanlının savcılıktaki sorgularının sürdüğü öğrenildi.

Eskişehir'de, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan 21 zanlıdan 10'u dün tutuklanmıştı..

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir