1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Eskişehir’den Curaçao’ya Mobilya Gönderiyor
Eskişehir’den Curaçao’ya Mobilya Gönderiyor

Eskişehir’den Curaçao’ya Mobilya Gönderiyor

Yurtdışı yatırımlarına devam eden Eskişehir merkezli Cardin Concept Mobilya, Curaçao’ya bile mobilya yolluyor.

A+A-

Yurtdışı yatırımlarına devam eden Eskişehir merkezli Cardin Concept Mobilya, Curaçao’ya bile mobilya yolluyor. Bu yıl içinde yurtdışında 30 mağazaya ulaştıklarını aktaran şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Murat Teker, böyle bir pazara girmenin oldukça zor olduğunu ifade ederek, Karayip Denizi’nde Küçük Antiler Ada Topluluğu’nda Hollanda’ya bağlı bu yere mobilya göndermekten çok mutlu olduklarını ifade etti.

Cardin Concept Mobilya, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ndeki üretim tesisini 15.000 metrekare büyüttü. Bu büyümeyi; üretim kapasitesini arttırmak amacı ile gerçekleştirdiklerini söyleyen Murat Teker, yeni yatırımları ve yurtdışı projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Eskişehir'deki yatırımın 7 milyon dolar değerinde olduğunu ifade eden Teker, yatırımlarına bu sene de hızla devam ettiklerini belirterek, "500 kişiyi istihdam ettikleri fabrikada panel mobilya üretimimizi arttırmak amacıyla 7 milyon dolar yatırımla en son teknoloji ile donattığımız makine parkımızı Haziran ayı itibari ile faaliyete geçireceğiz. Bu yatırım ile panel mobilya üretim kapasitemizi 4'e katlamış olacağız. Toplam üretimde yüzde 30 artış gerçekleştirecek. Yatak, yemek ve genç odası takımlarımız bu yatırımla birlikte iki katına çıkacak ve pazardan daha fazla pay alacağız.” dedi.

Herkese hitap eden bir fiyat politikası izlediklerini dile getiren Murat Teker, "Türkiye çapında 65 showroom açtık. Amacımız iki yıl içinde bunu 100’e çıkarmaktır. Şu sıra önem verdiğimiz nokta büyük metropollerde showroomlar açmak. Şehirler markalarıyla anılırlar. Bizde Eskişehir markası olarak şehrimizi her yerde en iyi şekilde temsil etmeyi istiyoruz .” ifadelerini kullandı.

Somet Zihinsel Gelişim Derneği aracılığı ve kendilerinin desteği ile kurulan atölye sayesinde zihinsel engelli öğrencilerin mobilya ürettiğini ifade eden Teker, "Bu atölyede üretilen mobilyaları biz satın alıyoruz. Böylece onlara da hayatın içinde yer alarak emeklerinin karşılıklarını alıyorlar." şeklinde konuştu.

Cardin Concept Mobilya'nın Yönetim Kurulu Üyesi Murat Teker, yurtdışı yolculuklarının ise 2009 yılında Brüksel’den başladığını ifade etti. Bugün Irak, İran, Libya, İsrail, Mısır, Gürcistan, Suudi Arabistan, Lübnan, Ürdün, Kazakistan, Türkmenistan, Cezayir, Almanya, Bulgaristan, Fas, Fransa, Danimarka, Norveç, Hollanda, Hollanda Antiler, Belçika, Bosna Ersek, Kıbrıs, Avusturya, Nijerya, Angola, Yemen, Tunus ve Azerbaycan’a kadar uzandıklarını kaydeden Teker, yurtdışında reklam ve tanıtım çalışmalarına ağırlık verdiklerini, Saraybosna’da kentin her yerini dolaşan tek tramvay hattındaki vagonları giydirdiklerini, Azerbaycan’da da bilboardlarda boy göstediklerini söyledi.
CİHAN

Eskişehir’den Curaçao’ya mobilya gönderiyor

Eskişehir’den Curaçao’ya mobilya gönderiyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.