16 Aralık 2025
Altın 5919.187
BIST 11348.83
Dolar 42.6963
Euro 50.2296
Sterlin 57.3314
Ankara 4°C

Eskişehirspor, Gençlerbirliği Maçına Kilitlendi

Eskişehirspor, Gençlerbirliği Maçına Kilitlendi
Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Gençlerbirliği ile karşılaşacak Eskişehirspor, çalışmalarına devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Gençlerbirliği ile karşılaşacak Eskişehirspor, çalışmalarına devam ediyor. Ligde oynadığı son karşılaşmayı galibiyetle kapatan kırmızı siyahlı takım, geçtiğimiz hafta kaybettiği savunma oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu için bu maçı kazanmak istiyor.

        Süper Lig’in ilk iki haftasında aldığı mağlubiyetlerle taraftarını şoke eden Eskişehirspor, deplasmanda oynadığı Mersin İdmanyurdu maçını kazanarak mağlubiyetlere son verdi. Hafta sonu kendi evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçına galibiyet parolası ile hazırlanan kırmızı siyahlı takım, lige verilen Milli Takım arasını kondüsyon çalışmaları yaparak geçirdi.

        Eskişehirspor, Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yaklaşık 80 dakika süren akşam antrenmanında düz koşu ve ısınma hareketleri yapan takım, daha sonra top çalıştı. Antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Hürriyet, doktor kontrolünde çalışmasını gerçekleştirdi. Hafta sonuna kadar tesislerde çalışmalarını sürdürecek takım, maç günü kampa girerek, kendi sahasında oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasını bekleyecek.

        Öte yandan antrenmanı Eskişehir Vali Yardımcısı Ekrem Ballı ve Eskişehirspor yöneticileri de izledi. Vali Yardımcısı Ballı’nın Eskişehirspor futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu’nun vefatı sebebiyle taziye ziyaretinde bulunduğu öğrenildi. CİHAN

Eskişehirspor, Gençlerbirliği maçına kilitlendi

Eskişehirspor, Gençlerbirliği maçına kilitlendi

Eskişehirspor, Gençlerbirliği maçına kilitlendi

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir