1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Etb Meclis'i Küçükler'i Dinledi
Etb Meclisi Küçükleri Dinledi

Etb Meclis'i Küçükler'i Dinledi

Erzurum Ticaret Borsası (ETB) mayıs ayı meclis toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i konuk etti.

A+A-

Erzurum Ticaret Borsası (ETB) mayıs ayı meclis toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i konuk etti.

    Meclis Başkanı Mehmet Akgün başkanlığında toplanan ETB, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i dinledi. ETB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Hınıslıoğlu, Borsa olarak ildeki bürokratları, siyasileri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerini konuk ederek kurumlar arası işbirliğini güçlendirmeye çaba göstereceklerini söyledi.

    Hınıslıoğlu, istişarelerin, şehrin kalkınması adına yapılan hizmetlerin daha doğru kanalize edilmesi, aksayan yönlerin hızla düzeltilmesi ve birlik beraberlik adına çok önemli olduğunu vurguladı. Hınıslıoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirildiği hizmetler ile şehre ve bölgeye katkılar sağladığını ifade ederek, "Niyetler halis olduğu müddetçe bölgenin kalkınması çok kolay. Belediyemizin bu yöndeki çabasına ilimizdeki sivil toplum örgütlerinin de azami katkı sağlaması gerekir. Yeni fikirler, yeni projeler üretmemiz şart. Fikir ve projelerimizle yerel yönetimlere de destek olmalıyız. Erzurum Ticaret Borsası olarak bölgemize fayda sağlamak adına her zaman belediyelerle uyum içerisinde, samimi bir şekilde çalışıyoruz. Her zaman objektif olmaya gayret ettik. Çünkü biz iş erbabıyız. Şehrimizin kalkınması adına yapılan çalışmaların yürümesi ve üyelerimizin sıkıntı çekmemesi için bu görevleri üstleniyoruz. Bize düşen görevleri yerine getirmeye çabalıyoruz.” şeklinde konuştu.

    MODERN HAYVAN PAZARI ÇALIŞMALARI SON AŞAMADA

    Daha sonra Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Küçükler’in konuk olduğu istişare toplantısına geçildi. Küçükler, gerçekleştirdikleri projelerin yanı sıra, devam eden ve önümüzdeki dönemde yapmayı düşündükleri sosyal ve kültürel projelerden bahsetti. Başkan Küçükler, belediye olarak Erzurum’un kalkınması adına yapılan her işte taşın altına elini sokmaya hazır olduklarına işaret etti. Erzurum Ticaret Borsası ile birlikle, modern bir hayvan pazarı çalışmalarının son noktaya geldiğini de ifade eden Küçükler, "Yakın bir zaman içerisinde Erzurum'a layık, modern hayvan pazarı projesini hayata geçireceğiz." dedi.

    YAKUTİYE KENT KONSEYİ'NDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

    Yakutiye Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Yrd.Doç.Dr. Seher Ergüney Başkanlığı'ndaki 5 kişilik heyet, yeniden Borsa Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Hınıslıoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Erzurum Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek ,Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu’na hayırlı olsun temennisinde bulundu. Erzurum Ticaret Borsası tarafından, şehir adına yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren, Yrd. Doç. Dr.Seher Ergüney, “Geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerin ardından yeniden Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Hınıslıoğlu'nun çalışma azmi bizleri sevindirmektedir. Oluşan yeni Borsa Yönetim Kurulu üyeleri içerisinde ilk defa bir bayan üyenin temsili bizleri fazlası ile memnun etmiştir. Bu anlamda da şahsınıza teşekkürlerimizi sunuyoruz." şeklinde konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.