21 Ağustos 2026
Altın 7088.27
BIST 14515.77
Dolar 48.0645
Euro 56.1913
Sterlin 65.3959
Ankara 35°C

Ev Alabilmek İçin Banka Önünde Sabahladılar

Ev Alabilmek İçin Banka Önünde Sabahladılar
Düzce'de vatandaşlar, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dar gelirliler için yaptırılan 25 adet konuttan alabilmek için bankanın önünde sabahladı.Metek Koçyazı

Metek Koçyazı Mahallesi'nde TOKİ tarafından dar gelirliler gurubu için yaptırılan 25 adet konut satışa çıkarıldı.

Vatandaşlar, konutlardan alabilmek için İstanbul Caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankası'nın önüne battaniye ve yorganlarıyla gelerek beklemeye başladı. 16 kişi gece kendi aralarında yaptıkları sıranın bozulmaması için hep birlikte banka önünde yattı. Vatandaşlar, TOKİ tarafından satışa çıkarılan konutları, Türkiye'nin her tarafından vatandaşların satın alabileceğini belirterek, bu nedenle bankanın erken açılması için dua ettiklerini, ev alabilmek için saniyelerin dahi önemli olduğunu söyledi.

TOKİ ve Düzce Belediyesi işbirliği ile 2007 yılında yapımına başlanan konutların bir bölümü teslim edilmiş, dar gelirli grubu için yapılan konutlar ise satışa sunulmamıştı.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir