1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ev Hanımları Karaman'ı Geziyor
Ev Hanımları Karamanı Geziyor

Ev Hanımları Karaman'ı Geziyor

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, haftanın iki günü ev hanımlarına ilin tarihi, kültürel ve sosyal alanları gezdiriliyor.

A+A-

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, haftanın iki günü ev hanımlarına ilin tarihi, kültürel ve sosyal alanları gezdiriliyor.

Geziler için özel olarak tasarlanan Karaman Belediyesi’ne ait araçla gerçekleşen gezilerde kadınlar, ilin tarihi ve kültürel mekânların yanı sıra Karaman Belediyesi Hizmet Binası, Gönül Gözü Kahvesi, Bilim ve Deneme Merkezi, Hanımlar Kültür Merkezleri ve belediyenin çalışma yaptığı birçok alanı görme şansı buluyor.

Projenin mimarı olan Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu’nun eşi Hilal Uğurlu, "Karaman Belediyesi olarak amacımız ev hanımlarına Karamanımızın tarihi mekânlarını, sosyal alanlarını gezdirmek ve bu alanlarla ilgili onlara bilgiler sunmaktır. Her hafta belirlenen bir mahallede bulunan ev hanımlarımızı evlerinden alıp Karaman’ın önemli mekânlarını bir rehber eşliğinde gezdiriyoruz. Hanımlarımız uygulamadan son derece memnunlar. Günümüz toplumlarında önemli bir yere sahip olan hanımlarımız Karamanımızın kültürel ve tarihi mekânları konusunda bilgi sahibi oluyor ve Karaman Belediyesi’nin çalışmalarını yakından gözlemleme fırsatı buluyorlar." dedi.

Geziye katılan kadınlar ise bu faaliyetin çok anlamlı olduğunu belirterek, belediyenin başlattığı etkinliğin son derece önemli ve eğlenceli olduğunu söyledi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.