09 Kasım 2026
Altın 6555.38
BIST 11482.6
Dolar 50.1423
Euro 55.9075
Sterlin 66.7699
Ankara 0°C

Evinin Önünde Kurşun Yağmuruna Tutuldu!!

Evinin Önünde Kurşun Yağmuruna Tutuldu!!
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir kişi uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Hürriyet Mahallesi'nde ikamet eden Fettah İltezer (36), gece 23.45 sularında özel aracıyla evine geldi. Bu esnada kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler İltezer'i kurşun yağmuruna tuttu. Mermilerden 3'ünün isabet ettiği İltezer olay yerinde hayatını kaybetti.

İltezer'in cesedi, savcının olay yerine gelmesinin ardından Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İlk otopside kafasına bir, göğsüne 2 kurşun isabet ettiği belirlenen İltezer'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bu arada İltezer'in birçok dolandırıcılık olayından sabıkası bulunduğu, iş yaptığı şahıslar tarafından ya da bir hesaplaşma nedeniyle öldürülmüş olabileceği belirtildi. Polis, görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda failleri yakalamak için soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir