1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. F.Bahçe'ye Volkan şoku
F.Bahçeye Volkan şoku

F.Bahçe'ye Volkan şoku

Fenerbahçe'de bir sakatlık şoku daha yaşanıyor. Sarı-lacivertliler'de Meireles, Kuyt, Egemen ve Diego Ribas'ın ardından sakatlar kervanına Volkan Demirel'de katıldı.

A+A-

Spor Toto Süper Lig'in 26.hafta mücadelesinde Fenerbahçe konuk olduğu Çaykur Rizespor deplasmanında ilk 10 dakikada bulduğu 2 golle maçta üstünlüğünü koruyor.

Mücadelenin 19.dakikasında Çaykur Rizespor gole çok yaklaştı. Obranik'ın açtığı ortaya Deniz kafa vuruşu yapıyor ancak top direkte patladı. Direkten dönen topa Kweuke ve Volkan hareketlendi ama Volkan müdahaleyi yapan isim oldu. Volkan müdahale sırasında Kweuke'nin ayağına basması sonucu sakatlık geçirdi. Oyun alanına tedavi için gelen sağlık ekipleri Volkan'ın oyuna devam edemeyeceğini belirterek oyuncu değişikliği işareti yaptı. Volkan çıkarken yerine Mert Günok oyuna dahil oldu.

Sarı-lacivertlilerde daha önce sakatlanarak kadroya alınmayan Meireles, Kuyt, Egemen Korkmaz ve Diego Ribas'ın ardından Volkan Demirel'de sakatlanarak oyundan çıkınca sakatlar kervanına o da katılmış oldu. Lig'in bitimine 9 hafta kala Fenerbahçe sakatlık problemleriyl uğraşıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.