21 Ağustos 2026
Altın 7102.21
BIST 14485.01
Dolar 48.063
Euro 56.2737
Sterlin 65.6917
Ankara 33°C

Fakir Öğrenciler Yararına Kermes Düzenlendi

Fakir Öğrenciler Yararına Kermes Düzenlendi
Hatay'ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren Okyanus Eğitim Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği fakir öğrenciler yararına kermes düzenledi. Şehit Pamir Cadde

Şehit Pamir Caddesi İskenderun Lisesi yanında açılan kermesin hafta sonuna kadar açık kalacağı belirtildi.

Fakir öğrenciler yararına düzenlenen kermesin açılış kurdelesini AK Parti Belediye Meclis Üyesi Uğur Fırat ve Gülen Koleji Müdürü Mustafa Üsküplü, derneğin yönetim kurulu üyeleri ile kesti.

Açılışta konuşan Belediye Meclis Üyesi Uğur Fırat, kermesin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, "El birliği ile özellikle hanımların hazırlamış oldukları el emeği göz nuru işler burada halkımızın beğenisine sunuldu. Kermesin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." dedi. Kermeste Hatay yöresine ait yemek ve tatlı türlerinin yanı sıra bayanların yaptıkları el işi ve göz nuru işler de satışa sunuldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir