1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Farazi Dava Yarışması’na Zirveli Hukuk Öğrencileri Damga Vurdu
Farazi Dava Yarışması’na Zirveli Hukuk Öğrencileri Damga Vurdu

Farazi Dava Yarışması’na Zirveli Hukuk Öğrencileri Damga Vurdu

Zirve Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri, farazi dava yarışmasında dereceye girdi.

A+A-

Zirve Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri, farazi dava yarışmasında dereceye girdi.

Farazi Dava Yarışması’na Zirve Üniversitesi, Fatih Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri katıldı. Ceza Hukuku kategorisinde yarışan öğrenciler, birçok aşamadan geçti. Zirve Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri, yarışmadaki sözlü aşamada yarı finale kalarak Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni eledi. Finalde, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile kalan Zirve Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri Müslüm Fincan, Nuray Şengül Durmuş, Gülsüm Kübra Özufacık ve Mustafa Bahadır Zeybel’le dereceye girmeye hak kazandı.

Zirve Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Akif Kütükçü, düzenlenen bu yarışmada Zirve Üniversitesi’ni başarı ile temsil eden Hukuk Fakültesi öğrencilerini tebrik etti. Kütükçü, “Hukuk Fakültesi öğrencilerimizin sadece derslerinde değil, pratik alanda da kendilerini geliştirmesi için tüm hukuk fakültesi öğretim üyelerimiz ve Zirve Üniversitesi olarak destek veriyoruz.” dedi.

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa da öğrencilerinin göstermiş olduğu bu başarıdan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.



CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.