Altın 5538.186
BIST 10875.51
Dolar 42.2292
Euro 48.8277
Sterlin 55.6084
Ankara 20°C

Fatih Terim: En ağır cezayı alacaklar

Fatih Terim: En ağır cezayı alacaklar
Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, dün antrenmanda kavga eden ve ardından da soyunma odasında yumruk yumruğa birbirine giren Melo ve Reira'nın Manisa'ya götürülmeyeceğini söyledi.

Sarı -Kırmızılı ekipte dün yapılan antrenmanda, yumruk yumruğa kavga eden Felipe Melo ile Albert Reira arasındaki gerginlik bugünkü antrenmana da yansıdı. Basında 'Pitbull Vahşeti' başlıklarıyla geniş yer bulan kavga nedeniyle Melo ve Reira ile bugünkü antrenman öncesinde bir toplantı yapan Teknik Direktör Fatih Terim, bu iki oyuncunun normal sezonun son haftasındaki Manisaspor maçı için Manisa'ya giden kadroda yeralamayacağını söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oyuncularla bir görüşme yapan ve ardından da basına açıklamalarda bulunan Terim, ''Kavga eden oyuncular en ağır cezayı alacaklar. Süper Lig'in son haftasında Manisaspor ile deplasmanda oynayacağımız maç kadrosunda da yer almayacaklar. Bu oyuncuların şampiyonluk yürüyüşünde yer alıp almayacaklarına da önümüzdeki günlerde karar verilecek.'' dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir