25 Eylül 2026
Altın 6762.17
BIST 12926.78
Dolar 48.9609
Euro 55.8097
Sterlin 64.8544
Ankara 16°C

Fatih'te otel sahibine1 Milyon Dolarlık vurgun

Fatih'te otel sahibine1 Milyon Dolarlık vurgun
İstanbul Fatih’te bir otelin sahibi, çalışanları tarafından çeşitli yöntemlerle yaklaşık 1 milyon dolar zarara uğratıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatih'te bulunan bir otelde meydana gelen "Hizmet Nedeniyle Güveni Kötüye Kullanma" suçuna ilişkin çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde otel sahibinin, çalışanları tarafından çeşitli yöntemlerle koordineli şekilde yaklaşık 1 milyon dolar zarara uğratıldığı belirlendi.

Ekiplerin yaptığı detaylı çalışmada otel çalışanları S.Y. (45), S.M.K. (47), E.K. (27), M.A. (38), S.Ç. (52), M.T. (34), M.S.Ö. (19) ve A.B. (43)'nın olayla bağlantılı olduğu tespit edildi.

8 ŞÜPHELİNİN TAMAMI YAKALANDI!

Şüphelilerin yakalanması için 21 Eylül 2026 tarihinde operasyon düzenlendi. Operasyonda 8 şüphelinin tamamı yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden S.Y., S.M.K., E.K., M.A. ve S.Ç. tutuklandı. M.T., M.S.Ö. ve A.B. hakkında ise ev hapsi tedbiri uygulanmasına karar verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir